Tid att hjälpa Sverige!

Av Marcus Gullberg, 2017-12-01.

Karikatyr från 1912 som visar hur bankerna leker Gud genom

att strypa krediterna när de vill sänka ett land.

 

 Med tanke på hur illa ställt det är med penningproduktion, demokrati, yttrandefrihet, mediaoligopol, svenskt lantbruk, ensamhet, psykisk och fysisk ohälsa bland unga etc i Sverige så vill vi på www.sanningenomsverige.se nu uppmana  folk att gå till handling och hjälpa till att sprida den avgörande informationen om vad som pågår i vårt samhälle till det svenska folket så att de äntligen kan få en chans att befria sig från detta ok som de har runt halsen sedan hundratals år.

För att överhuvudtaget kunna ändra på någonting måste folket först och främst få veta sanningen om bankernas penningproduktion och hur de kan skapa artificiella boomer och kriser med sin ensamrätt på att skapa och strypa krediter. Har man väl förstått det monstruösa bedrägeriet gällande penningproduktionen är sinnet mer öppet för att inse att resten av bedrägeriet går ut på att försvaga, fördumma och förslava folket genom massiv propaganda och maktövertagandet av alla viktiga samhällsinrättningar samt storföretag. Härskarna vill hålla folket oinformerade om detta till varje pris.

 

115 000 schweizare är föredömet – ifrågasätt bankerna

 

Schweizarna reser sig mot de tyranniska bankirerna

Vi som vet något måste nu ena oss och informera alla de som inte vet och som vill lära sig mer om vad som egentligen pågår. Det är inte massmigrationen som är huvudproblemet, problemen går mycket djupare än så och inkluderar bankväsende, massmedia, regering, riksdag, religion, vetenskap, familjepolitik – i princip alla områden av hela vårt samhälle. Men vi måste börja någonstans och då är penningproduktionen det lämpligaste området. I Schweiz har 115 000 medborgare skrivit på en petition om att folkomrösta kring bankernas rätt att skapa krediter. Om Schweiz kan väcka upp 115 000 medborgare borde vi också kunna klara det. Informationsspridningen är det absolut viktigaste i hela processen mot en bättre framtid för Sverige tror jag. Svenska folket ligger ned och vår stat med sina dolda härskare fortsätter att sparka och sparka på det liggande offret med hjälp av banker och MSM. Vi har därför tagit fram ett utkast på en enkel A4-flyer med lite relevant information och med länk till vår hemsida där de kan få mer detaljerad information. Vi har även gjort en liten nätundersökning på hemsidan för att få en indikation på hur många som är intresserade av att hjälpa till. Glöm inte rösta! Ge också gärna feedback på flyern i kommentarsfältet nedan om ni vill. I dagsläget finns bara mina artiklar publicerade på webbsidan men inom kort hoppas vi kunna publicera bra artiklar från andra bloggare. Vi kommer även att öppna en FB-sida samt en VK-sida för att kunna nå ut via sociala medier.

Hur kan vi effektivt sprida information till svenska folket?

 

Gustav Vasa skapade opposition i Mora 1523. 

 

Det finns många människor som har stark tro på den digitala tidsålderns möjligheter att sprida information. Vad många inte känner till är att Facebook och Google idag blockerar all känslig information som riskerar att sprida sig till stora delar av befolkningen. Detta är ett välkänt faktum och därför rekommenderar jag att alla som vill göra en insats delar ut flyers i brevlådor – detta är det säkraste sättet att garantera informationsspridning och eftersom det är samhällsinformation kan den delas ut i alla brevlådor inklusive de som har ”ej reklam”. Sverige behöver alltså tusentals Gustav Vasa som informerar folket om vad som pågår.

Min rekommendation är att var och en som vill hjälpa till skriver ut några hundra flyers på sin skrivare och tar några promenader i sitt område med flyers tillhands. Kostnaden är försumbar och hälsoeffekten är garanterat positiv. Senare kan man åka en sväng i närområdet med jämna mellanrum och dela ut ännu fler flyers. Om vi nu är hundratals personer som vet något kan vi inom kort vara tusentals åtminstone. Kombinerar vi det med att maila informationen till våra vänner, pratar om det på sociala tillställningar och delar informationen på FB (så länge det är möjligt) så kan vi uppnå en enorm effekt på kort tid. Det viktiga är att tro på det och glöm för all del inte bort att alla de som arbetar inom polis, rättsväsende, underrättelsetjänst och militär är helt vanliga människor med bostadslån som säkerligen inte vet mycket mer om de djupare orsakerna till samhällskollapsen än genomsnittsmedborgaren. Alltså vill vi gärna sprida informationen till dem också för många av dem vill säkerligen inte hjälpa våra tyranner på traven.

 

Enighet är helt avgörande – oavsett partitillhörighet

 

Det viktiga är att ena det svenska folket gentemot det förtryck som det är utsatt för varje dag, inte minst från MSM. Är vi fortsatt söndrade kan vi aldrig vända detta skeppet som kallas Sverige och folkets verkliga förtryckare kommer då att i lugn och ro fortsätta i samma hjulspår tills all vår frihet är borta. Men om folket får korrekt information om bankbedrägeriet så kommer de att inse att de har blivit grundlurade sedan födseln. Jag tror därför att vi måste vända oss till alla medborgare oavsett partitillhörighet, nationalitet, yrke, ras, tro eller annan tillhörighet och ge dem en chans att studera vår information. I princip alla svenskar är grundlurade inklusive migranterna.

 

 

Framtiden – vad är alternativet?

 

Det finns inte jättemånga människor som vill att deras barn skall växa upp i en kultur med skuldslaveri, mediaoligopol, depression, könsdysfori bland skolbarn, gängvåldtäkter, massövervakning, skräpmat, pk-diktatur etc. De allra flesta medborgare skulle nog vilja ha den frihet som sunt förnuft, traditionell moral och välvilja mot folket och kulturen skapar. Jag tror också att det är bättre att förekomma än att förekommas och detta är ett bra ögonblick att verkligen sprida sann information vitt och brett nu när flera bloggare och alternativmedia har sammanställt så mycket bra information om vad som pågår bakom kulisserna.

Därför, om ni tror att detta är viktig information som kan hjälpa vårt land, sprid då gärna informationen vitt och brett på sociala medier, via email etc till alla ni känner samt till så många brevlådor som möjligt! Jag anser att alla som hjälper till med att sprida sanningen om vad som pågår i Sverige är de verkliga hjältarna som står upp gentemot svinerierna. Bankbedrägeriet är det enklaste att börja med och det är också det största svindleriet genom alla tider som bevisar klart och tydligt att det aldrig har funnits tillstymmelse till någon demokrati i vårt land. Det kan inte heller på något sätt bortförklaras som en konspirationsteori eftersom allt kan mätas i siffror. Just för att MSM och Riksdagspartierna aldrig debatterat om denna ödesfråga har vi det bästa beviset på att stat och MSM är allierade med bankerna och krigar emot det svenska folket.

1 Trackback / Pingback

  1. Tid att hjälpa Sverige! | Johansen

Kommentarerna är stängda.